Diensten

Regulier accountancy

40%

Het is mogelijk dat u uw administratie zelf verzorgt of wilt verzorgen en alleen behoefte heeft aan administratieve begeleiding. Mocht u liever de boekhouding door ons laten verwerken dan is dit ook een optie. Wij werken met de online applicatie van Twinfield. Indien wij de boekhouding verzorgen, ontvangt u standaard (kosteloos) een overzicht van de resultaten van de geboekte periode.
Jaarlijks zal er een jaarrekening op basis van uw administratie worden samengesteld en de fiscale aangifte(n) namens u worden verzorgd. Benutten van alle (fiscale) mogelijkheden binnen de kaders van de wet- en regelgeving is hierbij het uitgangspunt.

Interim werkzaamheden

40%

Naast de traditionele werkzaamheden van een accountantskantoor houden wij ons ook bezig met interim werkzaamheden op locatie (of op afstand).
Wij kunnen flexibel bijdragen om uw zaken op orde te houden en of te krijgen. Gevraagde en ongevraagde adviezen maken standaard een deel uit van deze ondersteuning.

Advies en overige dienstverlening

20%

Naast bovengenoemde diensten houden wij ons ook bezig met overige zaken, zoals:

  • Fiscale advisering
  • Begeleiden en opstellen van prognoses
  • Begeleiden van aan- en verkoop van ondernemingen
  • Begeleiden en verzorgen van financieringsaanvragen
  • Startersbegeleiding
  • Etc.

Voor specifieke werkzaamheden (zoals loonadministratie, complexe fiscale- en juridische aangelegenheden) maken wij gebruik van externe specialisten binnen ons netwerk om een hoge kwalitatieve dienstverlening te kunnen waarborgen.